met@med.u-szeged.hu | +36 (62) 545-792

MÉT Hírlevél 2010/3. szám

MÉT HÍRLEVÉL 2010/3. szám 2010. január 18.
===============================================================
TÁRSASÁGI HÍREK TÁRSASÁGI HÍREK TÁRSASÁGI HÍREK
===============================================================

Kedves Tagtársak, Tisztelt Kollégák!

 

A Magyar Élettani Társaság soron következő Vándorgyűlése, és a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság tudományos konferenciája 2010. június 16–18. között közös szervezéssel kerül megrendezésre – immár második alkalommal. Terveink (és hagyományaink) szerint a LXXIV. szegedi MÉT Vándorgyűlés alkalmat kínál tehát az élettan és a kórélettan mellett a farmakológia különböző szakterületein feltárt legújabb eredmények megvitatására. E rendkívül széles spektrum átfogó áttekintésére tematikus szimpóziumokkal kiegészített felkért előadásokon és előadói üléseken, míg az egyes témakörök részletesebb megismerésére és megbeszélésére a megfelelően csoportosított poszter szekciókban lesz lehetőség. A tudományos programból ki kell emelni a Fiatal Élettudományi Kutatók Fórumát és a Tudományos Diákköri Fórumot, ahol fiatal, pályájuk elején tartó kutatók kapnak kiemelt megjelenési lehetőségeket.

A Konferencia szakmai-tudományos szervezését a SZTE ÁOK Sebészeti Műtéttani Intézete mellett az ÁOK Farmakológiai Intézet és a Gyógyszerésztudományi Kar munkatársai végzik.

A közös rendezvényre a szervezők nevében tisztelettel meghívjuk és szeretettel várjuk

Szegedre a Magyar Élettani Társaság és a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság valamennyi tagját, az élettani tudományok, a farmakológia, valamint a társ-tudományterületek művelőit és képviselőit, elméleti szakembereket és klinikusokat egyaránt, minden kedves kollégánkat és barátainkat, mindazokat, akik érdeklődnek a hazai élettudományok és farmakológiai kutatások új eredményei iránt.

 

Boros Mihály Varró András

a MÉT LXXIV Vándorgyűlés elnöke az MFT Kongresszus elnöke

 

===============================================================
A MÉT Hírlevél terjesztése a Semmelweis Egyetem Élettani Intézet szerveréről történik.
A szerkesztőség e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérjük, hogy megjelentetni szánt információikat a fenti címre küldjék.
Ugyanide várjuk bármilyen természetű megjegyzésüket, észrevételüket, javaslatukat.

 

A Szerkesztőség.
===============================================================

 

Nyomtatás