met@med.u-szeged.hu | +36 (62) 545-792

MÉT Hírlevél 2017/9. szám

MÉT HÍRLEVÉL 2017/9. szám 2017. március 22.
===============================================================
TÁRSASÁGI HÍREK TÁRSASÁGI HÍREK TÁRSASÁGI HÍREK
===============================================================

Tisztelt Tagtársak!

A Magyar Élettani Társaság idén is meghirdeti Ifjúsági Pályázatát és felhívását Ifjúsági Tagságra. A pályázati felhívások és a pályázati űrlap csatolva megtalálhatók. A határidő mindkét esetben április 30. A pályázatokat kérjük eljuttatni a MÉT ifjúsági felelősének: Dr. Helyes Zsuzsanna, egyetemi tanár, Pécsi Tudományegyetem, Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet, 7624 Pécs, Szigeti u. 12.

Ugyanezen határidővel adhatók be a rendes tagfelvételi kérelmek. Az űrlap és a tagfelvétel feltételei szintén megtalálhatók csatolva. A rendes tagságra vonatkozó tagfelvételi kérelmeket a társaság jegyzőjének kérjük eljuttatni: Dr. Pintér Erika, egyetemi tanár, Pécsi Tudományegyetem, Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet, 7624 Pécs, Szigeti u. 12.

Megjelent emellett az első felhívás a MÉT 2017 Vándorgyűlés (ÉFM 2017 konferencia) Ifjúsági Szekcióról, amelynek idén „The next generation – A modern farmakológia eredményei” a témája. A fiatal kutatóknak rendezett pénzdíjas előadás és poszter verseny részletei a csatolt leírásban olvashatók. Jelentkezni, a konferencia absztrakt beküldésen kívül, a MÉT ifjúsági titkárnál lehet e-mailben (Helyes Zsuzsanna; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Tagtársi üdvözlettel,

Czirják Gábor
a MÉT titkára

===============================================================
A MÉT Hírlevél terjesztése a Semmelweis Egyetem szerveréről történik.
A szerkesztőség e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérjük, hogy megjelentetni szánt információikat a fenti címre küldjék.
Ugyanide várjuk bármilyen természetű megjegyzésüket, észrevételüket, javaslatukat.

A Szerkesztőség.
===============================================================

Nyomtatás