met@med.u-szeged.hu | +36 (62) 545-792

MÉT Hírlevél 2016/3. szám

MÉT HÍRLEVÉL 2016/3. szám 2016. február 12.
===============================================================
TÁRSASÁGI HÍREK TÁRSASÁGI HÍREK TÁRSASÁGI HÍREK
===============================================================

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Élettani Társaság, a Kísérletes és Klinikai Farmakológus Társaság, az Anatómus Társaság és a Mikrocirkulációs Társaság közös konferenciája (II. FAMÉ) június 1-4 között kerül megrendezésre Pécsett, amelyen a korábbi hagyományokhoz hasonlóan idén is szervezünk szóbeli és poszter szekciókban fiatal kutatói fórumokat.

Az előadás-szekcióban idén nem jelöltünk meg speciális témát, bármilyen élettudományi kutatási területről pályázhat minden 35 év alatti kolléga, vagy aki ezen életkor feletti, de 2015. január 1. után védte PhD értekezését. A beküldött összefoglalók alapján a Tudományos Bizottság választja ki azt a 10 résztvevőt, akik 8+2 perces előadásban ismertetik eredményeiket. A prezentációkat egy 5 tagú zsűri értékeli, a fődíj a MÉT által adományozott 100.000 Ft, a többi díjazott tárgyjutalomban részesül.

A szóbeli szekcióból kimaradó prezentációk automatikusan poszterek formájában kerülnek bemutatásra.

Kérjük, hogy aki erre jelentkezik, absztraktját a honlapon történő online jelentkezésen és absztraktbeküldésen kívül küldje el az Ifjúsági Szekció titkárának is e-mailben (Helyes Zsuzsanna Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A poszter-versenyen ezen kívül 35 éven aluli pályázók indulhatnak bármely témában. A részvételi szándékot a regisztrációkor megjegyzésben kell jelezni. A résztvevők a szekció alatt 3-3 percben prezentálják munkájukat a szakmai zsűrinek, a fődíj szintén 100.000 Ft.

Várjuk a jelentkezéseket!

Üdvözlettel: Helyes Zsuzsanna
Pécs, 2016. február 10.

===============================================================
A MÉT Hírlevél terjesztése a Semmelweis Egyetem szerveréről történik.
A szerkesztőség e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérjük, hogy megjelentetni szánt információikat a fenti címre küldjék.
Ugyanide várjuk bármilyen természetű megjegyzésüket, észrevételüket, javaslatukat.

A Szerkesztőség.
===============================================================

Nyomtatás